2015. ápr. 4.

Újdonságmutogatás: werk, Ocho, Tohu


Az offline dolgokba belefeledkezés következményeképpen majdnem egy hónapja nem volt bejegyzés a skablogon, most pótlás jön: összegyűlt némi mutogatnivaló.

A blogon méltatlanul szó nélkül hagyott LB27-videó (Arccal a sárban) werkfilmjét a kliphez hasonlóan érdemes megtekinteni a ritmus, a képek (beállítások), a hangulat, az alkotók (többek közt a tavalyi Reggae Campet összefoglaló kisfilm rendezője, Istvándi Botond), a közreműködők (rajongók, négy- és kétlábú barátok) és a dal miatt is.



LB27 itt: honlap / FB / YT




Az Ocho Macho a DPM nagylemez premierje után a Punk címet kapott EP-t is a Lángoló Gitárokon mutatta be. Április 10-ig csak a Deezeren hallgatható (ingyenes regisztráció kell hozzá), majd jön az iTunes és így tovább. Négy dal: egy közös Denizzel, egy Halász Judit-feldolgozás :) (itt az eredeti) és két közérzeti (közülük az egyik ugyanarra a riddimre lüktet, mint a De Puta Madre).



OM itt: honlap / FB / YT




Elkészült a fiatalok és fiatalos Tohu-Bohu zenekar első klipje, a Revolution, amiben egy próbával összekötött koccintás :) és több koncert (például a Reggae Camp) képei társulnak  a dallamhoz. Ha péntek délután megvagy a munkával, ezt hallgasd! Nem fogod megbánni, mert kikapcsol.



TB itt: honlap / FB / YT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...