2014. júl. 4.

Hangolódás a Reggae Campre: klip az LB27-től és a Tigristól, Tibi a RCKSTR magazinban


Rajongói részvétellel összeállított anyag, bemutató a Lángoló Gitárokon: itt az idei Reggae Campet hangulatfokozó módon felvezető klip a Ladánybene 27-től.
Az I Know Di Situation először a Petőfi Rádióban volt hallható (több alkalommal is sikerült reggel ezekre a dallamokra kortyolni a teát :)), most pedig itt van hozzá a "kameratőr és operaman barátok" segítségével létrejött videó is.



LB27 itt: honlap / FB / YT



A májusban remek bulival visszatért, szolnoki Tigris klipje is előrevetíti a Camp hangulatát, egyben meg is idézve a korábbi éveket. Mától látható a neten az Éden 2014-es változata. Nehéz kihagyni, ha az év egyik (ha nem A) legjelentősebb reggae-eseményére való készülődésről van szó. :)



Tigris itt: honlap / FB / YT



Végül pedig: a RCKSTR Magazinban (korábban: Rockélet / RCKLT) helyet kapott egy rövid interjú Bodnár Tibivel, jól összefoglalja a lényeget, olvassátok! :)
Ma délelőtti hír: megérkeztek a napijegyek a Ticketportal.hu irodáiba, viszonteladóihoz és az online rendszerbe is. Tegnap reggeltől pedig elérhető a napi bontás, részletek itt.



Camp itt: honlap / FB / jegyek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...