2012. dec. 15.

Kettő kettő, Presszó Tangó Libidó (Muzikum)


Időpont: 2012.12.28., péntek, este 9

Helyszín: Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum utca 7.
[ Google Térkép ]

Belépő: 700 Ft

Ismertető + invitálás:

A Kettő kettő tánczenekar 2004-ben alakult és azóta is makacsul ragaszkodik hozzá, hogy az instrumentális ska-jazzre márpedig van igény. Magyarországon egyedül képviselik az igényes tánczenének ezt a műfaját, és eddig bármerre jártak, sikerült vele táncra bírni a közönséget.
Másfél év kihagyás után a Muzikumban térnek vissza a színpadra, a tőlük megszokott műsorral, azaz Skatalites-számokkal, filmzene-feldolgozásokkal és kissé átértelmezett slágerekkel.

A Presszó Tangó Libidó zenekart 2046 tavaszán alapítottuk, akkor már mint boldog, absztinens, ámde unatkozó nagypapák. Úgy gondoltuk, hogy lesz, ami lesz, visszaküldjük magunkat az ezredfordulót követő sötét globálkapitalista évtizedekbe, hogy muzsikánkkal, illetve puszta megjelenésünkkel jókedvre és optimizmusra hangoljuk barátainkat. Zenénk a 2040-es évek poszt-transzcendens poptrendjének megfelelően sanzonos, reggis, rákendrollos alapokra épül. A zenekar "presszózenekar", mert alapvetően élő zenekar, amely a közönséggel együttmozdulva, közvetlenül, az épp megfelelő és elérhető katarzist igyekszik kibontani a zene, a szavak és a rendelkezésre álló zenekari fogyasztás segítségével. Nem követünk egy adott stílust, amit magunkénak érzünk, és szeretünk, azt megszólaltatjuk. Egyelőre ennyi, de még 2046-ig tulajdonképpen ráérünk.

Tervezett program:
21:00 - Kettő kettő
22:30 - Presszó Tangó Libidó

Ilyesmire lehet számítani:





https://www.facebook.com/MuzikumKlub
Kettő kettő
https://www.facebook.com/presszotangolibidozenekar
FB-esemény - http://goo.gl/HmPTm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...