2012. ápr. 16.

Perfect & Budapest Riddim + sokan mások (Akvárium)


Perfect & Budapest Riddim Band
+ The Three Teadies
+ KRSA, Jr. Brown & CéAnne
+ PASO Soundsystem

2012.05-02., szerda, este 8-tól

Akvárium Klub
1051 Budapest, Erzsébet tér

Május 2-án, szerdán ismét óriási buli lesz Budapesten jamaicai zenékkel, hiszen több éves várakozás után ismét egy jamaicai sztár, Perfect Giddimani lép fel élőben Budapesten, az Akvárium Klubban.

Greg Rose 1980-ban látta meg a napvilágot Jamaicán, nagycsaládos szülők harmadik gyermekeként. Kezdetben a Trend Setter soundsystem tagjaként deejay-zett, majd 2005-ben robbant be a köztudatba a Handcart Bwoy című dallal, fülelj!



A Handcart Bwoy először 2004-ben jelent meg 7”-es bakeliten, majd következtek a nagylemezek: Giddimani (2006), az osztrák Irievibrations Records által kiadott Born Dead With Life (2008), Karma (2009), French Connection (2009) és a Back for the First Time (2011). Idén májusban várható a következő album, Journey of 1000 Miles címmel. A dalokban a roots reggae és a dancehall akusztikus, folkos és akár hip-hopos hangulattal is keveredhet, az első lemezen hallható Unlock alatt pedig a ska ritmusára bólogathatunk.

Perfect Giddimani visszatérő vendégünk lesz: 2010-ben már járt nálunk a ReggaeCampen. Reméljük, megtartja ezt a jó szokását. :)



A jamaicai énekes zenei háttertámogatását az Akvárium Klub színpadán a Budapest Riddim Band adja, a felvezetést pedig a rég nem hallott The Three Teadies mellett a Pannonia Allstars frontembere, KRSA, a Dancehall Madness-bulikból ismert Jr. Brown és a Dubaku énekesnője, CéAnne biztosítja. A koncertek előtt és után a PASO Soundsystem szolgáltatja a talpalávalót.

A belépő ára 1200 forint, a fenti névsor alapján ez vállalható és méltányos összeg.

A szerdai időpont miatt korai és pontos kezdés várható, a napirend a tervek szerint a következőképpen alakul:

20:00 – PASO Soundsystem
21:00 – The Three Teadies
22:00 – KRSA, Jr. Brown & CéAnne
22:30 – Perfect & Budapest Riddim Band
00:00 - PASO Soundsystem

Akár ingyen is bejuthatsz: az Irie Zion és a One Love Reggae Radio is indított egy-egy nyereményjátékot. Az előbbiről itt, az utóbbiról itt olvashatsz részleteket.

https://www.facebook.com/akvariumklub
FB-esemény - http://goo.gl/fR6A6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...